Kukkatarvikkeet Tervakoskella

Kukkatarvikekaupastamme Tervakoskella löydät tarvikkeet erilaiseen somistamiseen ja kukista huolehtimiseen. Liikkeestämme löydät laajan valikoiman lannoitteita, tuholaistorjunta-aineita, maljakoita, pakkausmateriaaleja ja sidontaan tarvittavia tarvikkeita. Askartelu- ja lahjatavaratukustamme saat myös materiaaleja kodin kaunistukseen, juhlien järjestämiseen ja monipuoliseen askarteluun.

Tervetuloa käymään

Kukkatarvike palvelee Tervakoskella, osoitteessa Rauhalanraitti 2. Piipahda suunnittelemaan hääkukkia, etsimään lahjaideoita tai tekemään löytöjä! Voit myös kysyä lisää tuotteista soittamalla. Olemme päivittämässä sivuille pian lisätietoa ja kuvia tuotteistamme, joten tulethan uudestaankin.

Tee tilaus tai kysy tuotteistamme

Teen tilauksen
haluan lisätietoa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Green World Consulting Oy
Rauhalanraitti 2
12400 TERVAKOSKI

Y-tunnus: 09934715
Puh: +358400477203

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Green World Consulting Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.